Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma kayranından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en şu denli 100 özlük kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus skorsına bandajlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Mesela önüne cepheıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi üzere” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan çekiştirmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha münteşir kullanılır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Akıllıca takılmış bir yangın kapısı binanın mideindeki bina sakinlerinin hariçarı tahliyesini belirli müddet güvenli hale getirir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir ustalıke ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 dakika ortada değişebiliyor. Fakat bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece dayanıklı. Mealta baplar yanıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Yangın Kapısı Fiyatları  ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe ali kaliteli yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride sarılmış kalabilir.

Ancak kullanıcı skorsı 50 kişsağlıklı sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş Yangın Merdiveni Kapısı olması gerekir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında Yangın Kapısı Fiyatları doğru dürüst meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page